İlan Sitesine Giriş

ilanburda.net | Blog

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Arazi & SUV
  4. »
  5. TOGG 2023’e Hızlı Giriş Yaptı

TOGG 2023’e Hızlı Giriş Yaptı

admin admin - - 4 dk okuma süresi
164 8

  Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG’da sona her geçen gün yaklaşılıyor. Büyük tartışmaların ve spekülasyonların eşliğinde artık bazı modeller için trafiğe çıkış tarihi verildi ve ön sipariş süreci tamamlandı.

Modellerin nasıl olacağı, ne zaman üretilmeye başlanacağı ve fiyatlarının ne olacağı gibi çok merak edilen konular açıklığa kavuşuyor. 2023 yılına hızlı bir giriş yapan TOGG için ön siparişler alındı. Ön sipariş süresinin ardından 28 Mart’ta noter huzurunda dijital çekiliş yapılacak.

Sadece ilk 24 saatte 22 bin 150 başvuru yapılan araç için mevcut başvurucu sayısı 100 bin geçmiş bulunuyor. Ön siparişe katılmak isteyenler 60 bin TL’lik kaporayı kredi kartları ya da banka hesapları üzerinden dijital cüzdana aktararak başvuruda bulunabiliyorlar.

TOGG Çekiliş ve Teslim Tarihleri

Ön sipariş sonrası dijital çekilişle vasıta almaya hak kazananlar netleşecek. Noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sonrasında bekleme süreci başlayacak. 2023 yılında toplam 20 bin aracın sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

TOGG üç farklı versiyona sahipken aynı zamanda 6 renk seçeneği bulunuyor. Bunlara da Gemlik, Anadolu, Kula, Kapadokya, Oltu ve Pamukkale isimleri verilmiş bulunuyor. Bu renk seçenekleri arasında seçim yapılabiliyor. 2022 yılında seri üretime geçilen araçlarda ilk teslimlerin nisan ayında yapılması hedefleniyor. Satışa sunulacak ilk model olan TOGG T10X’ten ön siparişle 20 bin araç teslim edilmesi amaçlanıyor.

PERFORMANS ÖZELLİKLER

toggTOGG Fiyat Listesi

TOGG hakkında en çok merak edilenlerden birisi fiyatları olmaktadır. Bu konuda yapılan açıklamayla fiyatlar açıklığa kavuştu. Elektrikli SUV modelinin fiyatı ve özellikleri artık biliniyor ve elektrikli otomobilin başlangıç fiyatı 953 bin TL.

Vasıta 3 farklı versiyona sahip olacak ve aracın donanımlarına ve menziline göre fiyatları değişecek. Buna göre T10X modelinin fiyat listesi V1 RWD Standart Menzilli model 953 bin TL, V2 RWD Standart Menzilli model 1 milyon 55 bin TL, V2 RWD Uzun Menzilli model 1 milyon 215 bin TL şeklindedir.

Çift motorlu T10X AWD modelinin özel seri ile 29 Ekim’de yola çıkması hedefleniyor. TOGG hakkında bütün gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

TOGG Piyasa Fiyatları

TOGG Sektörü Fiyatları

TOGG SUV Kaç Km Hız Yapar

TOGG Performans ve Özellikleri

T10X Togg Kaç Beygir Gücünde

TOGG T10X Satış Zamanı

TOGG T10X Fiyat Listesi

 

İlgili Yazılar

8 Yorum

  1. Onur - -

    Gerçekten harika bir araç bizzat kendi ellerimle inceledim Türkşyemize yakısan bu kesinlikle Ülkemize Hayırlı olsun

    1. admin - -

      Çok şanslısınız diyelim o zaman hocam 🙂

  2. Osman - -

    Gerçekten mükemmel olmuş Türkiye’ye yakışan bir araba çok beğendim

  3. Ayla - -

    Türkiyenin yerli otomobili fiyatları bence çok uygun şu anda almaya imkanım yok ama mutlaka ben bu arabayı alacağım

  4. Büşra - -

    Çok beğendim ülkemize yakışır hayırlı olsun

  5. Şehriban Ezgi - -

    Yeni Togg Ülkemize Hayırlı Olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir