İlan Sitesine Giriş

ilanburda.net | Blog

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Bilgisayar
  4. »
  5. Para Kazandıran Bilgisayar Oyunları

Para Kazandıran Bilgisayar Oyunları

Turgay Sener Turgay Sener - - 3 dk okuma süresi
141 4

Son zamanlarda oyun sektörü hızla gelişim göstermektedir. Oyuncu sayısında da çok fazla artış yaşanmaktadır. Bilgisayar oyunlarında da benzer durumlar söz konusudur. Oyunlardan para kazanmak da mümkündür. Para kazanılabilecek oyunlardan biri Counter Strike go olarak bilinmektedir. Oyunda bulunan eşyaları satarak gelir elde edilmektedir. Aynı zamanda turnuvalardan ya da canlı yayınlardan para kazanmak mümkündür.

Bir diğer oyun ise tarihte eskimeyen Knight online uygulamasıdır. Bu oyunda genellikle hesap satışı ile para kazanılmaktadır. Eşya ve oyun parası satarak da oyundan para kazanılabilir. Para kazandırabilecek oyunlar arasında Metin 2 de bulunmaktadır. Metin 2 de kazanılan ejder parası satılabilmektedir. İçerik yönünden zengin değerli hesaplar da satılmaktadır.

Oyun Oynayarak Para Kazanma

Oyunlardan içerikleri doğrultusunda gerçek para kazanılabilir. Bilgisayar oyunları içerisinde online olarak oynanan oyunlar bu konuda etkilidir.Etkili oyunlar arasında League of Legends da bulunmaktadır. Oyuncular farklı özellikleri olan karakterleri seçerek karşı tarafın üssünü yok etmeye çalışmaktadır. Kategori olarak savaş oyunlarından biridir.

Oyunun çok sayıda kullanıcısı olduğu için, sık sık turnuvaları yer almaktadır. Bu turnuvalardan gelir sağlanabilmektedir. Oyunda para kazanmanın yöntemlerinde biri de canlı yayın yapmaktır. Valorant da para kazanılabilecek oyunlardan biridir. Oyunun mantığı nişan alma yeteneğine dayanmaktadır. Oyunda bulunan eşyaları satarak para kazancı gerçekleştirilebilir. Yetenekli oyuncular ise turnuvalardan güzel paralar kazanabilmektedir.

En Çok Para Kazandıran Oyunlar

Bilgisayar oyunları içerisinde para kazanmanın çeşitli yolları bulunmaktadır. Oyunlar arasında da en çok para kazandıranlar yer almaktadır. Minecraft oyunu ile iyi miktarlarda para kazanıldığı bilinmektedir.

Bunun için bazı parametreler yer almaktadır. Parametrelerden biri oyun içinde bulunan değerli eşyalardır. Oyunda bulunan haritalarda son derece önemlidir. Bunların biriktirilerek satılması ile kazanç sağlanmaktadır.

Kazanç için bir yolda minecraft içeriğinde bulunan skinlerin satışını yapmaktır. Bu ürünler ile para kazanmak için oyunda oldukça zaman geçirmek gerekmektedir. Eşya satışı ile para kazanmak için Team Fortress 2 oyunu da oynanmaktadır. Oyunda nadir düşen eşyaların, gerçek para karşılığı son derece değerli olabilmektedir. Bu bağlamda oyunlarda eğlenilerek para kazanma işlemi gerçekleştirilebilir.

Bilgisayar Oyunları

League of Legends

Valorant Oyunu Oyna

Team Fortress 2 Oyna

Counter Strike Oyna

Para Kazandıran Oyunlar

Minecraft Oyunu Oyna

İlgili Yazılar

4 Yorum

  1. Erdem - -

    Para kazandıran bilgisayar oyunları konusunda merak edilen sorulardi çok faydalı bir yazı olmuş

  2. Beyzanur - -

    Para kazandıran oyunlar iyi bence en azından öğrenciler için güzel

  3. Ümrullah - -

    Ek gelir için çok iyi öğrenciler hem eğlenceli vakit geçirir hemde para kazanır

  4. Aydın - -

    Oyunlardan para kazanıyorum ve çok azdır ve çok güzel bir para veren bir oyun varmı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir